Vi är en webbyrå i Borås som gör det enkelt för dig som företag
att få en snygg hemsida med responsiv / mobilanpassad design

Referenser

Urval av kunders webbtjänster

Metron Miljökonsult

Idag lanserade vi en ny webbplats för Metron som jobbar med att utreda och övervaka miljöstörningar före, under och efter en entreprenad. Vi tog även fram nytt annonsmaterial för printannonsering och exklusiva visitkort med partiell reliflack.

Hemsida: http://metron.se


hyrhusvagnar.se

En responsiv / mobilanpassad e-handel för Borås Husvagnstjänst AB. Borås Husvagnstjänst är VästSveriges största husvagnsuthyrningsföretag. Deras uthyrningspark består av ett 40-tal husvagnar i varierande storlekar, planlösningar och prisklasser. Uppdraget gick ut på att ta fram en bokningslösning.

Hemsida: www.hyrhusvagnar.se

Paket: Webb Premium
Tillägg: Bokningssystem, Logotyp


Undertaket.se

En responsiv / mobilanpassad e-handel för Akustikmontage i Borås AB. Akustikmontage levererar högkvalitativa akustiklösningar till bästa pris. I butiken finns undertak, skärmväggar, väggabsorbenter som du enkelt kan montera själv. Uppdraget gick ut på att ta fram en e-handelslösning med en användarvänlig s.k. mega-meny samt anpassning för att visa specifika produktbilder baserat på de mått och kantutformningar man väljer för sin undertaksskiva. Detta tillsammans med en genomtänkt struktur samt integrering av instruktionsmaterial för montering och betallösningar från Billmate (kort, faktura, delbetalning och bank) är undertaket.se en komplett e-handelslösning på alla sätt.

Hemsida: www.undertaket.se

Paket: Webb Premium
Tillägg: E-handel, mega-meny, betallösning Billmate, anpassade produktbildsgallerier, smart sökfunktion


Biozone

En responsiv / mobilanpassad e-handel för Biozone Scandinavia AB. Biozone arbetar med att identifiera problem i inomhusmiljön och introducera lösningar med hjälp av sin egenutvecklade teknik för sanering och luftrening. För att förbättra luften inomhus har de en uppsättning egna produkter som de säljer online. Uppdraget gick ut på att ta fram ett nytt koncept med integrering av en ny bättre e-handelslösning.

Hemsida: www.biozone.se

Paket: Webb Premium
Tillägg: E-handel


Plantairum

En responsiv / mobilanpassad sida för Plantairum. Plantairum jobbar med all typ av växtinredning, både inomhus och utomhus. De erbjuder också professionell växtservice där de tar hand om allt underhåll som kan tänkas behövas för olika typer av växter och växtarrangemang. Uppdraget designmässigt innebar att ta fram något nytt, fräscht och nytänkande. Vi och Plantairum tycker att vi lyckats med det i kombination med god användarvänlighet, bra struktur och enkelhet.

Hemsida: www.plantairum.se

Paket: Webb Premium
Tillägg: Inget


Comne Work

En responsiv / mobilanpassad multi-site för Comne Work. Comne Work erbjuder olika tjänster inom: bygg, el, bredband, totalentreprenad, ventilation, VVS & rör samt service och underhåll. Multi-siten vi byggt åt Comne Work innefattar företagets tre olika delar; bredband, vvs & energi och el/tele/data. Vi har även integrerat en e-handelslösning i multi-siten där ett stort utbud av produkter inom el, energi, data och vvs finns att tillgå.

Hemsida: www.comnework.se
Webbshop: www.comnework.se/webbshop

Paket: Webb Premium
Tillägg: Multi-site, e-handel


Wernamo Design

En responsiv / mobilanpassad e-handel för Wernamo Design. Wernamo Design utvecklar produkter för din trädgård. Med nyckelord som ”enkelt” och ”underhållsfritt” underlättar och förenklar deras innovativa lösningar arbetet i trädgården. Vi på Adapt Online har skapat Wernamo Designs nya e-handel med extrafunktioner så som leveranstid och offertförfrågan på icke beställningsbara produkter.

Hemsida: www.wernamodesign.se

Paket: Webb Premium
Tillägg: E-handel


Grenna Hotell

En responsiv / mobilanpassad sida för Grenna Hotell. Grenna Hotell är ett hotell med gamla anor och med Grännas bästa läge. Inget rum är det andra likt och med utsikt över Vättern får du som gäst en unik upplevelse. Man erbjuder även konferens för privatperson och företag samt goda kulinariska upplevelser i hotellets restaurang.

Hemsida: www.grennahotell.se

Paket: Webb Premium
Tillägg: Boknings- och kalenderfunktion.


Fazli

En responsiv / mobilanpassad sida för Fazli skönhetssalong. Hos Fazli arbetar man med allt ifrån make up, hår och barbering till medicinsk hår- och hudvård. Med över 10 år i skönhetsindustrin och med en hel del internationella uppdrag är Fazli bäst på det de gör. Vi på Adapt Online är glada att ha fått förtroendet att bygga deras nya responsiva webb.

Hemsida: www.fazli.se/

Paket: Webb Premium
Tillägg: Inget


Hultafrisörerna

En responsiv / mobilanpassad sida för Hultafrisörerna. Hos Hultafrisörerna är det inga snobbar som jobbar utan deras salong vill de att du som kund skall känna dig bekväm och verkligen trivas. Med många års erfarenhet av frisöryrket håller de sig ständigt uppdaterade, vilket ger kunderna en trygghet.

Hemsida: www.hultafrisorerna.se/

Paket: Webb Start
Tillägg: Inget


Borås Rör och Sanitet AB

En responsiv / mobilanpassad sida för Borås Rör och Sanitet AB. Borås Rör och Sanitet är företaget för dig som behöver hjälp med att byta blandare, renovera badrum, byta värmesystem m.m. I Borås Rör och Sanitets utställning finns ett brett utbud av badrumsmöbler, duschväggar och blandare.

Hemsida: www.borasror.se/

Paket: Webb Start
Tillägg: Inget


EM Fönster

En responsiv / mobilanpassad sida för Em Fönster. EM Fönster har ett brett urval av underhållsfria produkter med högsta kvalitet till lägre priser!

Hemsida: www.emfonster.se

Paket: Webb Premium
Tillägg: Inget


Dankett i Borås AB

En responsiv / mobilanpassad sida för Dankett i Borås AB. Dankett jobbar med tryck av etiketter och man har neutrala etiketter på rulle som huvudsysselsättning. Utöver produktion av etiketter erbjuder Dankett även digitaltryck av visitkort, foldrar & affischer. Med konkurrenskraftiga priser och oerhört snabba leveranser gör de ingen kund besviken.

Hemsida: www.dankett.se

Paket: Webb Start
Tillägg: Ny logga / Logo-design


BBH Bildelar

En responsiv / mobilanpassad sida för BBH Bildelar. BBH bildelar har ett brett sortiment av originalmärkesdelar och tillbehör med hög kvalitet till bra pris. Man har även mängder av bilvårdsprodukter i sin välfyllda butik i Kungshamn.

Hemsida: www.bbhbildelar.se

Paket: Webb Start
Tillägg: Inget


Dörrteknik Borås AB

En responsiv / mobilanpassad sida för Dörrteknik Borås AB. Dörrteknik jobbar med automatiska dörröppnare och erbjuder hjälp & service för dörrautomatiker. Dörrteknik har mångårig erfarenhet inom området och jobbar även med nyinstallationer av automatiska dörröppnare.

Hemsida: www.dorrteknik.com

Paket: Webb Start
Tillägg: Ny logga / Logo-design


Borås Dentallab.

En responsiv / mobilanpassad sida för Borås Dentallab. Borås Dentallab tillverkar tandtekniska produkter såsom proteser, bettskenor m.m. De har spetskompetens inom implantat, estetik och bettskenor och verkar som ett fullservicelabb. Då de funnits sen 1953 och har de bred erfarenhet och kompetens inom det de håller på med.

Hemsida: www.borasdentallab.se

Paket: Webb Start
Tillägg: Logga / Logo-design


EJA Stugan

En responsiv / mobilanpassad sida för EJA Stugan. EJA Stugan tillverkar stugor, friggebodar, attefallshus m.m. på beställning och kundanpassar alla byggnationer efter kundens önskemål. För att förenkla administrationen kring offerter ville EJA Stugan ha en prisberäkningsfuktion där kunden kan begära offert direkt på hemsidan genom att klicka i vilka tillbehör de vill ha till sin stuga. Vi mötte såklart EJA Stugans behov och ordnade en sådan funktion.

Hemsida: www.eja.se

Paket: Webb Plus+
Tillägg: E-handel


Prestige Bygg

En responsiv / mobilanpassad sida för Prestige Bygg. Prestige Bygg utför alla typer av byggnads- och renoveringsarbeten, både inne och ute. De erbjuder det mesta så som ombyggnation, köks- och badrumsrenovering, målning och tapetsering, omläggning av tak, fönsterbyte, gjutning, murning, putsning, el- och VVS-istallationer, inredning & smidesarbete m.m.

Hemsida: www.prestigebygg.com

Paket: Webb Start
Tillägg: Inget


Appear37

En responsiv / mobilanpassad sida för graffiti-konstnären Appear37, även känd som Adam Algotsson. Adam målade mycket olagligt i början, men det förändrades efter att han åkt fast på bar gärning då han blev jagad av 3 hundar och 2 polisbilar.  Adam var då endast 14 år och hamnade hos socialen. Efter gripandet började Adam måla mer och mer på lagliga väggar, han ville dessutom lägga ner mer tid på målningarna och göra dem mer avancerade. Idag bedriver Adam egen firma och har utfört över 100 beställningsjobb!

Hemsida: www.appear37.com

Paket: Webb Start
Tillägg: Två-språkig


Tectorius

En responsiv / mobilanpassad sida för Tectorius takbeläggning. Tectorius är ett latinskt ord och betyder ”beläggning”, vilket även står för företagets huvudsakliga inriktning och expertis. Tectorius AB är idag ledande på marknaden med de tjänster företaget erbjuder inom takbeläggning.

Hemsida: www.tectorius.se

Paket: Webb Plus+
Tillägg: Inget


Stockholms Kök - hemsida från AdaptOnline

Stockholmskök

En responsiv / mobilanpassad sida för Stockholmskök. Stockholmskök har den första och enda specialbutiken i Stockholm där man kan se, ta på, rita och beställa såväl kök som garderober, badrum och andra exklusiva specialsnickerier i gamla traditionella modeller.

Hemsida: www.stockholmskok.com/

Paket: Webb Plus+
Tillägg: Inget


Kungsbacka Lighting

En responsiv / mobilanpassad sida för Kungsbacka Lighting. Kungsbacka Lighting AB har 20 års erfarenhet inom alla typer av belysning på projektmarknaden.

Hemsida: www.kungsbackalighting.se

Paket: Webb Plus+
Tillägg: E-handel


Uterumsexperten – Bygg

En responsiv / mobilanpassad sida för Halle och Uterumsexperten. Inspireras av gallerier och utställningar.

Hemsida: www.uterumsexperten.se

Paket: Webb Plus+
Tillägg: Inget


Jessica Andersson – Artist

Vi fick äran att bygga en ny hemsida åt vår kända artist Jessica Andersson som ni känner igen från Fame, Melodifestivalen och nu som soloartist. Inför hennes släpp av ny skiva gjorde vi denna sida med fokus på sociala kopplingar.

Hemsida: www.jessicaandersson.com

Paket: Webb Start
Tillägg: Kopplingar och flöden från Instagram, Facebook och Spotify


Back to Top
Adaptonline
×