Referenser

Urval av kunders tjänster

Svensk Ridsport

Igår lanserade vår kund Svensk Ridsport sin nya webbshop för allmänheten, vi har smyglanserat för ett par veckor sedan för att kunna testa och säkerställa att allt fungerar felfritt.

Svensk Ridsport är en ridsportbutik i Kungsbacka som har både fysisk butik och e-handel där Microsoft Dynamics är navet. Butiken har levererat högkvalitativ utrustning till ridsportens utövare i över 30 år! 
Med hög kompetens och utbildad personal ser Svensk Ridsport till att man som kund alltid har rätt utrustning till sig och sin häst.
Med detta projektet har vi förutom att vi byggt en snygg responsiv sida även fått integrera WooCommerce med affärssystemet Microsofts Dynamics 365.
 
Vår API mellan WooCommerce & Dynamics 365 hanterar:
  • Produktsynkning med både enkel och variantstruktur.
  • Ordersynkning.
    • WooCommerce används som bryggan mellan affärssystem och betallösning, i det här fallet Klarna. När man skickat ordern i affärssystemet så aktiveras den per automatik i Klarna.
  • Kundsynkning.
Vi har även satt upp en VPS konfigurerad med cashing både på objekt och sidor för att snabba upp responstiden.

Prinova

Prinova grundades 2016 och har som affärsidé att tillgodose återförsäljare, tillverkare och ägare av släp med kvalitetsprodukter till fördelaktiga priser.

Användarvänlighet har varit i fokus under hela projektet och kunden ska inte känna sig osäker att genomföra köp via mobilen.

Vi har byggt en avancerad sökfunktion för registreringsnummer som gör det lätt för kunderna att hitta rätt reservdelar. En miljon registreringsnummer som ständigt växer är kopplade mot rätt produkter.

Prinova har även en koppling till sitt affärssystem Visma E-ekonomi som synkar ordrar och produktdata, något som sparar in många arbetstimmar för dem.

Smögens Hafvsbad

Smögens Hafvsbad invigdes år 1900 och har idag vuxit till att bli en modern anläggning med 76 rum, en stor restaurang, spa och konferens öppet hela året.
Vi designade en modern site men ändå med den traditionella känslan i bakhuvudet.

Vi har skapat landningssidor med paketlösningar för att lättare presentera erbjudanden till olika kundgrupper, sidan är optimerad för snabbhet och använder Cloudflare som CDN för leverans av statiska filer. Vi integrerade även tredjeparts bokningssystem & Facebook chat och designade en unik mobilmeny för optimal användarupplevelse.

Montemini Montessoriskola

Montemini driver en skola med förskola, låg och mellanstadiet och fritidshem i Helsingborg.

Med montessoripedagogikens fredstanke, att allt börjar med barnen, arbetar Montemini för att ge barnen den allra bästa undervisningen med mycket kunskap, glädje och kreativitet.
Deras uppgift på skolan är att locka alla barn och elever till en lust att lära för livet. Detta gör dom med Maria Montessoris tanke ”Hjälp mig hjälpa mig själv”.

Här fick vi i uppgift att ta fram ett nytt formspråk med ny logotyp och en ny responsiv/mobilanpassad webbplats byggd i WordPress.
Vi hostar även sidan och har fullt driftsansvar för både WP installationen och server.

Metron Miljökonsult

Vi lanserade en ny responsiv / mobilanpassad sida för Metron Miljökonsult som jobbar med att utreda och övervaka miljöstörningar före, under och efter en entreprenad. Vi tog även fram nytt annonsmaterial för printannonsering och exklusiva visitkort med partiell relieflack.

Visitkort
Fram & Baksida
4-färgstryck
Partiell relieflack

Facio Eventbyrå

Facio producerar miljöer inom event, retail och expo. De bygger, monterar och installerar helhetslösningar i form av miljöer, inredning, teknik och konstruktion. Deras uppdrag innefattar projektering, design, produktion, montage, logistik och lagerhållning. Deras kunder utgörs främst av butikskedjor inom sport och mode, eventproducenter, kommunikationsbyråer och arrangörer inom publika evenemang. Uppdraget gick ut på att på ett visuellt bra sätt lyfta fram alla deras grenar utan att få en rörig sida, struktur och design var ledord vi arbetade efter.

Vi arbetade fram en WordPress-site med tanken ”less is more” utan att för den delen utelämna viktig information.

Från start till mål har Adapt Online tagit ett helhetsansvar över projektet att bygga vår nya hemsida. De har varit lyhörda och förstående inför våra önskemål och förstått syftet med att byta ut den gamla hemsidan. De har satt sig in i vår verksamhet och gett oss råd och tips utan att förändra vårt varumärkes grafiska profil. Sidan är lätt att administrera vilket underlättar i det dagliga arbetet. Vi är mycket nöjda med resultatet och kan varmt rekommendera Adapt Online.

Linda Kanebo, Facio

Luftlek

En responsiv / mobilanpassad WordPress-sida med WooCommerce för Luftlek.
Luftlek jobbar med helhetslösningar för event med hinderbanor, hoppborgar eller sportgames som Bumperballs och Archery Tag.

Luftlek behövde en funktion för att kunna beställa paketlösningar så vi integrerade en plug-in som plockar flera produkter ur lagret vid paketköp, tillägget reagerar om en av produkterna i ett paket inte finns i lager så köpet ej går igenom. Vi integrerade också en kalenderfunktion som är kopplat till pris.

Utöver detta tog även fram en ny uppdaterad logotyp med olika varianter för flaggor och vepor och annonsmaterial.

SpotON!
Alltid en spoton upplevelse med design!
Funktionerna behövde jag inte förklara utan dom såg helheten direkt och jag behövde
bara detaljstyra några få funktioner.

Rickard Larsson, Luftlek

CargoSpace24

CargoSpace24 matchar transportörer med transportköpare genom en GPS-baserad, digital tjänst. I deras portal kan man i realtid hitta lastfordon med ledigt utrymme eller leveranser som vill hitta fram till rätt plats, i rätt tid och till rätt kostnad. Den digitala tjänsten kan på så vis minimera mängden lastbilar som inte utnyttjar sin fulla kapacitet, och skapa snabba, enkla och effektiva lösningar för individers och företags fraktbehov!

Uppdraget gick ut på att bygga en ingångsportal för tjänsten så här designade vi en responsiv/mobilanpassad WordPress-site som förklarar tjänsten på ett strukturerat sätt med en inloggning för nya och befintliga kunder.

Hemsida: www.cargospace24.eu

Grenna Hotell

En responsiv / mobilanpassad sida för Grenna Hotell. Grenna Hotell är ett hotell med gamla anor och med Grännas bästa läge. Inget rum är det andra likt och med utsikt över Vättern får du som gäst en unik upplevelse.

Man erbjuder även konferens för privatperson och företag samt goda kulinariska upplevelser i hotellets restaurang.
Utöver Design och produktion så integrerade ett bokningssystem på sidan.

Hemsida: www.grennahotell.se

Comne Work

En responsiv / mobilanpassad multi-site för Comne Work. Comne Work erbjuder olika tjänster inom: bygg, el, bredband, totalentreprenad, ventilation, VVS och rör samt service och underhåll.

Multi-siten vi byggt åt Comne Work innefattar företagets tre olika delar; bredband, vvs och energi och el/tele/data. Vi har även integrerat en e-handelslösning i multi-siten där ett stort utbud av produkter inom el, energi, data och vvs finns att tillgå.

Hemsida: www.comnework.se

Wernamo Design

En responsiv / mobilanpassad e-handel för Wernamo Design. Wernamo Design utvecklar produkter för din trädgård. Med nyckelord som ”enkelt” och ”underhållsfritt” underlättar och förenklar deras innovativa lösningar arbetet i trädgården.

Vi på Adapt Online har skapat Wernamo Designs nya e-handel med extrafunktioner så som leveranstid och offertförfrågan på icke beställningsbara produkter.

Hemsida: www.wernamodesign.se