Referenser

Urval av kunders tjänster

Montemini Montessoriskola

Montemini driver en skola med förskola, låg och mellanstadiet och fritidshem i Helsingborg.

Med montessoripedagogikens fredstanke, att allt börjar med barnen, arbetar Montemini för att ge barnen den allra bästa undervisningen med mycket kunskap, glädje och kreativitet.
Deras uppgift på skolan är att locka alla barn och elever till en lust att lära för livet. Detta gör dom med Maria Montessoris tanke ”Hjälp mig hjälpa mig själv”.

Här fick vi i uppgift att ta fram ett nytt formspråk med ny logotyp och en ny responsiv/mobilanpassad webbplats byggd i WordPress.
Vi hostar även sidan och har fullt driftsansvar för både WP installationen och server.

Metron Miljökonsult

Vi lanserade en ny responsiv / mobilanpassad sida för Metron Miljökonsult som jobbar med att utreda och övervaka miljöstörningar före, under och efter en entreprenad. Vi tog även fram nytt annonsmaterial för printannonsering och exklusiva visitkort med partiell relieflack.

Visitkort
Fram & Baksida
4-färgstryck
Partiell relieflack

Facio Eventbyrå

Facio producerar miljöer inom event, retail och expo. De bygger, monterar och installerar helhetslösningar i form av miljöer, inredning, teknik och konstruktion. Deras uppdrag innefattar projektering, design, produktion, montage, logistik och lagerhållning. Deras kunder utgörs främst av butikskedjor inom sport och mode, eventproducenter, kommunikationsbyråer och arrangörer inom publika evenemang. Uppdraget gick ut på att på ett visuellt bra sätt lyfta fram alla deras grenar utan att få en rörig sida, struktur och design var ledord vi arbetade efter.

Vi arbetade fram en WordPress-site med tanken ”less is more” utan att för den delen utelämna viktig information.

Från start till mål har Adapt Online tagit ett helhetsansvar över projektet att bygga vår nya hemsida. De har varit lyhörda och förstående inför våra önskemål och förstått syftet med att byta ut den gamla hemsidan. De har satt sig in i vår verksamhet och gett oss råd och tips utan att förändra vårt varumärkes grafiska profil. Sidan är lätt att administrera vilket underlättar i det dagliga arbetet. Vi är mycket nöjda med resultatet och kan varmt rekommendera Adapt Online.

Linda Kanebo, Facio

Luftlek

En responsiv / mobilanpassad WordPress-sida med WooCommerce för Luftlek.
Luftlek jobbar med helhetslösningar för event med hinderbanor, hoppborgar eller sportgames som Bumperballs och Archery Tag.

Luftlek behövde en funktion för att kunna beställa paketlösningar så vi integrerade en plug-in som plockar flera produkter ur lagret vid paketköp, tillägget reagerar om en av produkterna i ett paket inte finns i lager så köpet ej går igenom. Vi integrerade också en kalenderfunktion som är kopplat till pris.

Utöver detta tog även fram en ny uppdaterad logotyp med olika varianter för flaggor och vepor och annonsmaterial.

SpotON!
Alltid en spoton upplevelse med design!
Funktionerna behövde jag inte förklara utan dom såg helheten direkt och jag behövde
bara detaljstyra några få funktioner.

Rickard Larsson, Luftlek

CargoSpace24

CargoSpace24 matchar transportörer med transportköpare genom en GPS-baserad, digital tjänst. I deras portal kan man i realtid hitta lastfordon med ledigt utrymme eller leveranser som vill hitta fram till rätt plats, i rätt tid och till rätt kostnad. Den digitala tjänsten kan på så vis minimera mängden lastbilar som inte utnyttjar sin fulla kapacitet, och skapa snabba, enkla och effektiva lösningar för individers och företags fraktbehov!

Uppdraget gick ut på att bygga en ingångsportal för tjänsten så här designade vi en responsiv/mobilanpassad WordPress-site som förklarar tjänsten på ett strukturerat sätt med en inloggning för nya och befintliga kunder.

Hemsida: www.cargospace24.eu

Grenna Hotell

En responsiv / mobilanpassad sida för Grenna Hotell. Grenna Hotell är ett hotell med gamla anor och med Grännas bästa läge. Inget rum är det andra likt och med utsikt över Vättern får du som gäst en unik upplevelse.

Man erbjuder även konferens för privatperson och företag samt goda kulinariska upplevelser i hotellets restaurang.
Utöver Design och produktion så integrerade ett bokningssystem på sidan.

Hemsida: www.grennahotell.se

Comne Work

En responsiv / mobilanpassad multi-site för Comne Work. Comne Work erbjuder olika tjänster inom: bygg, el, bredband, totalentreprenad, ventilation, VVS och rör samt service och underhåll.

Multi-siten vi byggt åt Comne Work innefattar företagets tre olika delar; bredband, vvs och energi och el/tele/data. Vi har även integrerat en e-handelslösning i multi-siten där ett stort utbud av produkter inom el, energi, data och vvs finns att tillgå.

Hemsida: www.comnework.se

Wernamo Design

En responsiv / mobilanpassad e-handel för Wernamo Design. Wernamo Design utvecklar produkter för din trädgård. Med nyckelord som ”enkelt” och ”underhållsfritt” underlättar och förenklar deras innovativa lösningar arbetet i trädgården.

Vi på Adapt Online har skapat Wernamo Designs nya e-handel med extrafunktioner så som leveranstid och offertförfrågan på icke beställningsbara produkter.

Hemsida: www.wernamodesign.se