E-handel med WooCommerce

Vi på Adapt Online är experter på WooCommerce då vi bygger alla våra butiker i detta WordPress tillägget.

Vi bygger in dom bästa funktionerna och kan skapa helt unika integreringar med CRM, ERP eller PIM.

WooCommerce, världens största E-handelsplattform.

Ca 28% av all E-handel är byggd i plattformen WooCommerce och det finns idag över 2 miljoner aktiva WooCommerceinstallationer.

WooCommerce är utan tvekan det mest användarvänliga och mångsidiga e-handelsverktyg som finns. Inga förkunskaper krävs  för att driva er e-handel.

Omfattande betalningsalternativ

WooCommerce accepterar de vanligaste kreditkorten, PayPal, BACS (banköverföring) och postförskott. Behöver du fler finns det mer än 140 regionsspecifika betalningslösningar integrerade med WooCommerce, såsom Stripe, Authorize.Net och Amazon Payments.

Integrationer

Vi har kunskap och erfarenhet av både WordPress & WooCommerce men också av unika integrationer till ERP,CRM för att underlätta ert framtida arbete med er webbtjänst.

Vi är med från starten med design, implementation till ett långsiktigt samarbete. WooCommerce är en e-handelsplattform under ständig utveckling och det kommer dagligen nya funktioner som säkerställer att er webbtjänst alltid ligger i framkant.

4 skäl att använda WooCommerce

Byggt på WordPress

WooCommerce är ett WordPress-tillägg och har alla fördelar som WordPress har. Att WordPress finns bakom över en femtedel av världens alla sajter är en av orsakerna till att även WooCommerce har vuxit sig stort, med 28% av marknaden.

Det är även en fördel att enkelt kunna hantera webbshoppen i admin-panelen för WordPress, där allt finns samlat på samma ställe.

Smarta inbyggda funktioner

  • Möjlighet att lägga till fysiska, virtuella och nedladdningsbara produkter som är enkla, variabla, grupperade eller externa
  • Skapa rea-priser under en bestämd period
  • Hantera olika moms- och fraktklasser
  • Korsförsäljning, försäljningsstatistik
  • Hierarkiska produktkategorier
  • Avancerade rabattkoder
  • Orderhantering och -spårning
  • Lagerhantering

Flexibelt & kostnadseffektivt

Precis som WordPress kan man även bygga ut WooCommerce med plug-ins. Exempelvis finns det färdiga plug-ins för de flesta betalningstjänsterna.

Saknar du koppling till någon betalningstjänst (eller någon funktion i WooCommerce) kan du låta bygga till det, vi kodar tex unika integrationer mot affärssystem.

För stora & små butiker

WooCommerce passar både för webbshoppar med tio eller tiotusen produkter, och är på så vis e-handelsplattformen du kan växa i. Det finns inga gränser för hur många produkter eller kategorier du kan ha, utan detta bygger på grundfunktionerna i WordPress där det finns sajter med hundratusentals sidor.

Låt oss kontakta dig