Integrera WooCommerce med ert affärssystem

Att integrera WooCommerce med ert affärssystem eller PIM kan spara hundratals timmar i manuellt arbete.

WooCommerce E-handelssystem
WooCommerce är ett WordPress eCommerce plugin som förvandlar din WordPress-sida till en fullt fungerande E-handel. WooCommerce är med över 37 miljoner nedladdningar världen över en av de största E-handelslösningarna som finns. Tillägget ger både e-handelsbutiker och utvecklare fullständig kontroll och via deras plugin-marknadsplats så finns det oändligt med dynamiska funktioner.

Integration med Adapt Online API
Vårt egenutvecklade API hjälper er med integrationen mellan Woocommerce och ert affärssystem. Detta hjälper er att spara tid, reducerar manuella operationer och därmed öka affärsnyttan. Genom att förenkla eller eliminera arbetsmoment i den dagliga hanteringen av din webbutik, som överföring av order, kunddata, lager och online-betalningar sparar du inte bara tid, utan ökar även kvalitén på den data som ska överföras.

WooCommerce och MS Dynamics

Med en knapp tredjedel av marknaden är det inte så konstigt att WooCommerce allt oftare behöver integreras med existerande affärssystem. Vi har erfarenhet av dylika integrationer och har utvecklat en API som sköter kommunikationen mellan WooCommerce och MS Dynamics (Dynamics AX och Dynamics 365).

Synkronisera Order,
Kund och Faktura

Eliminera fel som till exempel ihopblandning av ordrar och felaktig inmatning. Med vår integration sköts synkronisering av ordrar, kunder och fakturor från WooCommerce till MS Dynamics helt automatiskt.

Enhetlig Lagernivå, Produktinformation och Kategorineämningar

Synkronisera kategorier, produkter och priser från MS Dynamics till WooCommerce. Uppdatera lagersaldot mellan systemen automatiskt. Vi stödjer presentkort, kuponger, produktvarianter, multipla shopar, lager och så vidare.

Synkronisera Leveransinformation
helt automatiskt

Synkronisera färdiga ordrar från MS Dynamics till WooCommerce tilsammans med leveransinformation och spårningsinfo.

Skapa fakturor i Dynamics AX, 365 eller WooCommerce.

Vi stödjer även restordrar.

Låt oss kontakta dig