Integrera WooCommerce med ert affärssystem

Att integrera WooCommerce med ert affärssystem eller PIM kan spara hundratals timmar i manuellt arbete.

WooCommerce E-handelssystem
WooCommerce är ett WordPress eCommerce plugin som förvandlar din WordPress-sida till en fullt fungerande E-handel. WooCommerce är med över 37 miljoner nedladdningar världen över en av de största E-handelslösningarna som finns. Tillägget ger både e-handelsbutiker och utvecklare fullständig kontroll och via deras plugin-marknadsplats så finns det oändligt med dynamiska funktioner.

Integration med Adapt Online API
Vårt egenutvecklade API hjälper er med integrationen mellan Woocommerce och ert affärssystem. Detta hjälper er att spara tid, reducerar manuella operationer och därmed öka affärsnyttan. Genom att förenkla eller eliminera arbetsmoment i den dagliga hanteringen av din webbutik, som överföring av order, kunddata, lager och online-betalningar sparar du inte bara tid, utan ökar även kvalitén på den data som ska överföras.

Hur vårat API fungerar

Hur vårat API fungerar

WooCommerce

Adapt Online API

CRM/ERP

API är ett gränssnitt som gör det möjligt för olika program att kommunicera med varandra och använda sig av funktioner och synkronisera data mellan olika system.

Som ett exempel kan du med ett API integrera din webbshop med exempelvis ditt bokföringssystem. API:et hjälper dig att överföra försäljning från webbshopen till bokföringsprogrammet och gör att informationen enkelt kan bokföras.

Låt oss kontakta dig