Hosting

Vi kan erbjuda både hosting i delad miljö för mindre produktioner eller VPS för mer resurskrävande WooCommerce butiker.

Behöver din webbutik ligga på egen VPS?
Vi vet hur vi ska optimera efter dina förutsättningar. Vi erbjuder e-handelsoptimerad serverdrift och serverlösningar. Kvalitet, hastighet och säkerhet är avgörande. Vi erbjuder er stabila och avancerade serverlösningar som underhålls 24/7 tillsammans med vår samarbetspartner DigitalOcean.

Vi erbjuder skräddarsydd hosting för skräddarsydda lösningar optimerade helt efter era behov.
Kontakta oss så hjälper vi dig att välja rätt lösning för att anpassa te.x. caching, lagring, backups och lastbalanseringar.

(Pris offereras efter fastställd kravspec på serverprestanda)

Underhållsavtal

Vi erbjuder ett underhållsavtal för uppdatering av er WordPress/WooCommerce site. Vi tar hand om uppdateringar av er installation och installerade plugins för att hålla den säker och uppdaterad. Vidare ingår dagliga backup och funktionstestning efter uppdateringar.

(Pris offereras utefter komplexiteten på den specifika lösningen, hur många plug-ins, språk, prisstrukturer, integrationer mm. som skall underhållas)

Service och supportavtal

Vi erbjuder ett service och supportavtal för uppdatering av er webbsida och webbshop. Vi tar hand om uppdateringar av produkter och information för att hålla shoppen fräsch och uppdaterad. Ni slipper bekymra er för administration och kan istället ägna er åt er kärnverksamhet. I detta avtal ingår support gällande alla funktioner som finns på er sida.

(Pris offereras baserat på hur många timmar ni anser er behöva)

Låt oss kontakta dig

Fyll i era uppgifter så kontakta vi er.