Vi kan e-handel

Adapt Online är en innovativ webbyrå i Borås med expertis inom utveckling & integration samt leveranser av digitala lösningar byggt i WordPress & WooCommerce.

Vi har erfarenhet av att migrera stora e-handelslösningar från Magento, WooCommerce och fler system.
Vår spetskompetens ligger inom frontend och unika integrationer där vi framförallt arbetar med Javascript, PHP i WordPress & WooCommerce.

WooCommerce passar både för webbshoppar med tio eller hundratusen produkter, och är på så vis e-handelsplattformen du kan växa i. Det finns inga gränser för hur många produkter eller kategorier du kan ha, utan detta bygger på istället på kunskap om hur man bygger upp en e-handel korrekt och hur serverlösningen ser ut.

Vi på Adapt online har erfarenhet av att bygga stora e-handels butiker med tusentals produkter och att migrera produkter och kategorier från andra plattformar.

Analys & Koncept

Vi börjar projektet med att se över ert nuläge och era behov.

Utifrån dessa jobbar vi gemensamt fram en kravspec. med koncept, skisser och tidsram.

Design & Webbutveckling

Vi skapar användarvänlig design som utgår från vad er besökare skall uppleva och känna i er butik.

Tekniska funktioner och design skall fungera tillsammans och att noggrant ta fram en menystruktur gör att er kund snabbt hittar det dom söker.

E-handel & Integration

Integrationer och stora komplexa siter är vår styrka men vi bygger givetvis gärna mindre butiker som inte vill kompromissa med kvalité eller kanske har tankar på att skala upp i framtiden. Vi har erfarenhet av att koda unika integrationer mellan CRM, ERP & PIM.

Service & Support

När er e-handel är lanserad tar vi fullt driftsansvar och ser till att er butik och alla plug-ins håller sig uppdaterade. För oss är personlig service och att man skall kunna få snabb kontakt självklart och nyckeln till långa samarbeten.

Logistik

Effektiv logistik gör det enkelt för både dig och dina kunder. Med WooCommerce kan ni integrera system för stora och kvalitetssäkra logistikföretag som DHL, Postnord, Schenker och UPS.

Betallösningar

När det kommer till betalningar över internet är säkerhet, flexibilitet och enkelhet av största vikt. Med WooCommerce e-handel kan vi integrera en mängd välkända och uppskattade betallösningar som Payex, Dibs, Klarna, SveaWebPay, Collector checkout, Billmate i din e-handel.

Affärssystem

De flesta företag använder någon form av affärssystem. WooCommerce är väl förberett för externa system och vi på Adapt Online kan se till att din e-handelslösning kommunicerar med till exempel: Navision, Jeeves, Gung, Garp och Microsoft Dynamics.

Open Source

WordPress-plattformen är baserad på open source. Det innebär att tekniken ligger publikt åtkomlig på internet och ni äger er lösning. Lättåtkomligheten resulterar i en stor global användarbas vilket leder till en naturlig och snabb teknikutveckling.

Låt oss kontakta dig

Fyll i era uppgifter så kontakta vi er.