Vi kan Integrationer

Att integrera WooCommerce med ert affärssystem eller PIM kan spara hundratals timmar i manuellt arbete. Vi har byggt skräddarsydda integrationer mot följande system.

Med en knapp tredjedel av marknaden är det inte så konstigt att WooCommerce allt oftare behöver integreras med existerande affärssystem.
Att integrera WooCommerce med ert affärssystem eller PIM kan spara hundratals timmar i manuellt arbete och eliminerar risken för fel vid manuell instansning.

Synkronisera Order, Kund och Faktura

Eliminera fel som till exempel ihopblandning av ordrar och felaktig inmatning. Med vår integration sköts synkronisering av ordrar, kunder och fakturor från WooCommerce till ert affärssystem helt automatiskt.

Enhetlig Lagernivå, Produktinformation och Kategoribenämning

Synkronisera kategorier, produkter och priser från ert affärssystem till WooCommerce. Uppdatera lagersaldot mellan systemen automatiskt. Vi stödjer presentkort, kuponger, produktvarianter, multipla shoppar, lager och så vidare.

Synkronisera Leveransinformation helt automatiskt

Synkronisera färdiga ordrar från ert affärssystem till WooCommerce tillsammans med leveransinformation och spårningsinfo.
Skapa fakturor i ert affärssystem eller WooCommerce.
Vi stödjer även restordrar.

Låt oss kontakta dig

Fyll i era uppgifter så kontakta vi er.