Om oss på Adapt Online

Adapt Online är en innovativ webbyrå i Borås med expertis inom utveckling & integration samt leveranser av digitala lösningar byggt i WordPress & WooCommerce.

Vi har erfarenehet av att skapa stora butiker och migrera befintliga siter från system såsom Magento, Shopify, Sitedirect, Abicart m.fl. Vår expertis ligger i integrationer och unikt skapade funktioner för WordPress/WooCommerce.

Alla företag har kärnvärden som kan lyftas fram via deras hemsidor/butiker och det görs inte bara via text utan vad designen på er webbsida förmedlar. När er webbsida är driftsatt hjälper vi dig i den pågående processen med uppdateringar och eventuella önskemål om funktionalitet och vidareutveckling.

Vi har erfarenhet att sätta upp avancerade server-lösningar för krävande butiker.

Allt vi skapar är unikt producerat för er som kund. Det innebär att även fast vi jobbar med ett WordPress-tema i grunden kommer er sida bli helt unikt designad med hänsyn till funktioner som skall finnas med. Alla uppdrag utförs givetvis i Sverige av vår egen personal för att kunna ge bästa möjliga kundupplevelse och leverans.
Det tycker vi är viktigt!

Det här är vi

Juha Suomäki

VD / Sälj

Mikael Andreasson

Sälj / Ekonomi

Andreas Björk

Frontendutvecklare

Daniel Oikarainen

Backendutvecklare

Är du vår nästa medarbetare?

Kontakta oss

Låt oss kontakta dig

Fyll i era uppgifter så kontakta vi er.