Hemsida i WordPress

Vi på Adapt Online bygger alla våra hemsidor i WordPress & WooCommerce. Webbdesign är en viktig del för att er sida skall vara attraktiv, och den skall även vara responsiv / mobilanpassad för att vara effektiv.

Över 29.2% av webben består av webbplatser som drivs med WordPress i open source version eller tjänsten hos wordpress.com

WordPress är utan tvekan det absolut bästa och enklaste cms som finns på marknaden. Det är även ett av världens mest använda publiceringsverktyg idag. Att bygga hemsida i WordPress har många fördelar då det finns oändligt med bra funktioner att välja mellan, det är enkelt att lära sig och är mycket sökmotorvänligt.

Läs mer

WordPress är mycket användarvänligt i sitt redigeringsläge där man som användare kan fokusera på det som varken kräver tekniska eller grafiska förkunskaper nämligen budskapet och innehållet, detta och menystrukturen underlättar för sökmotorer att hitta och indexera dem.

Med open source versionen av WordPress öppnas möjligheten att utveckla en site med de funktioner ert företag behöver, utan licenskostnader och det är precis vad vi på Adapt Online är experter på. Vi jobbar efter enkla eller avancerade kravspecifikationer, med eller utan integrationer och kan erbjuda personlig utbildning i att hantera er nya hemsida.

Visa mindre

Så här funkar det!

Kontakt & Planering

Vi planerar vårt arbete utifrån varje kunds förutsättningar och önskemål med webbsidan. Vi diskuterar såväl innehåll som utformning.
Allt skall vara så enkelt som möjligt för er oavsett om ni som kund skall etablera er på internet eller vill bygga om er befintliga webbtjänst. Därför erbjuder vi oss som helhetsleverantör med alla tekniska delar som det innebär att ha en webbtjänst idag så ni bara behöver kontakta oss för eventuella förfrågningar.

Design & implementering

Utifrån vår överenskommelse av design och upplägg bygger vi sedan er webbsida åt er. Vi installerar alla plug-ins och testkör på en utvecklings-site där ni kan följa arbetet under resans gång.

Ni kommer själv sedan ha tillgång att administrera er sida med innehåll av text och bild eller om ni vill kontakta vår support för att hålla sidan aktuell.

Slutfas – Etableringen och support

Vi testar så att allt fungerar som det ska och går igenom vår checklista så att inget är missat. Efter godkännande från er släpper vi webbtjänsten skarpt och den kommer finnas ute på internet för era befintliga och nya kunder.

Vi ser till så att allt fungerar, systemet är uppdaterat och att vi uppfyller de krav vi har gentemot er som kund. Hos oss skall ni trivas och känna trygghet.

3 skäl att använda WordPress

Världens största CMS

Wordpress är open source. Med det menas att källkoden är fri att använda och utveckla. Tack vare detta sitter hundratusentals utvecklare världen över och arbetar med att utveckla programmet vilket ger en snabb utveckling och det dyker hela tiden upp nya smarta funktioner och tillägg

Användarvänligt

Du behöver inte ha någon erfarenhet av webbdesign för att använda er färdiga WordPress-site. Att skriva in text och ladda upp bilder via adminet är väldigt enkelt när sidan är färdig.

Anpassningsbart

Plug-ins är små tilläggsprogram som ger WordPress ännu bättre funktionalitet. Det finns mängder av program att ladda ner helt gratis. Det stora utbudet och ständiga strömmen av nya program gör dock också att det kan vara svårt att hitta rätt plug-ins det är viktigt att dessa uppdateras kontinuerligt och att den funkar med andra tillägg på sidan.

Låt oss kontakta dig